Polterabend

Giv bruden/gommen en speciel oplevelse

Det fedeste polterabend-arrangement i Århus - til friske fyre og kvikke kvinder

Med over 200 polterabender under bæltet synes vi selv at Eventpark Aarhus har godt styr på hvordan man arrangerer et godt arrangement. Opskriften er ganske simpel – afslappede instruktører, fede aktiviteter og et veloplagt selskab!

Forbered bruden/gommen på ægteskabets mange udfordringer med et adrenalinpumpende spil airsoft. Lær at holde hovedet koldt når du gennemfører vores klatreudfordringer i 8 meters højde. Eller lad den heldigt brud/gom nyde deres sidste rolige dag med et spil pool eller airhockey. I kunne også vælge en eventpakke, hvor I kommer til at prøve flere aktiviteter – ganske nemt.

Har I specielle ønsker, temaer eller idéer, er vi altid friske på at hjælpe jer med at føre det ud – på den måde får i et polterabend som er helt jeres eget!

Polterabend med Sumodragt - Eventpark Aarhus

Oplev livet som en brik i et kæmpe bordfodbold bord, absolut en af vores favorit aktiviteter til dem der er glade for fodbold.

Kom tættere på the hunger games med archery-tag. Skyd, undvig og kæmp, der er kun et hold der vinder

Prøv vores helt nye laser tag arena i samarbejde med LaserWar.dk. En bane bygget til at simulere kamp fra computerspil.

Gommen/Bruden skal være i centrum, mange af vores aktiviteter har nogle regelsæt lavet til den “heldige” person der skal fejres.

Den BILLIGE

God værdi for pengene
KR 299
95

Den STORE

For en gennemført oplevelse
kr 399
95
Mest solgte

Den Altomfattende

Så bliver det ikke vildere
kr 599
95

Eventpark Aarhus er et godt bud på et sted at holde polterabend i Aarhus. Som eventkollektiv råder vi over en bred række aktiviteter fra klatring til VR-gaming.
Vi er sikre på at du kan arrangere et polterabend event der passer til lige netop dit selskab.

Der er i Aarhus utallige muligheder når det kommer til polterabend aktiviteter.

Vi anbefaler at vælge aktiviteter som passer til selskabets temperament. Nogle selskaber er til vilde aktiviteter som airsoft eller battle beam, hvor andre foretrækker aktiviteter som ikke giver blå mærker som VR-gaming og mini golf.

Hos Eventpark Aarhus kan du selv sammensætte dit arrangement. Se vores fulde udvalg i aktivitetsoversigten.

Prisen for et polterabend afhænger af hvad i vil på dagen.
Vores polterabendarrangementer starter fra 299,- pr. person og varer ca. 2 timer. Der er selvfølgelig mulighed for at udvide eventet med ekstra aktiviteter.
Kontakt os hvis du har en polterabend-ide, så finder vi en løsning sammen.

Vi vil med glæde hjælpe med at skabe et unik og spændende arrangement, giv os et kald med hvad i har tænkt, så prøver vi at skabe en unik oplevelse sammen.

Må man gerne nyde en øl eller 2 udenfor vores center. Der er dog aktiviteter man kun være være med når man er synlig ædru, så vi anbefaler at holde en fornuftig tempo hvis i vil være med i alle aktiviteterne.

Vi kan afvise folk, som kan være til fare for dem selv eller andre.​