Aktivitetsoversigt

Noget for enhver smag

Airhockey

Kast dig ud i en kamp på hurtighed mod din modstander. Slå pucken i din modstanders mål og vind kampen – det er sværere end du tror.

Bordfodbold

Udfordr dine venner eller familie i bordfodbold og se, om du er lige så god med hænderne, som Messi er med fødderne. I kan vælge mellem almindelig bordfodbold og amerikansk bordfodbold. Må den bedste mand vinde!

Minigolf

Er du den nye golfstjerne? Så kom og test dig selv på vores 18-hullers minigolfbane. Det er selvfølgelig gratis og perfekt til golfturneringer med vennerne eller familien.

Søm og stub

Oplev den ægte værtshusstemning med det traditionelle spil ”at slå søm i”, hvor man på skift forsøger at hamre sit søm ned i den store træstub. Hvem er bedst med hammeren?

Megaboksning

Kast dig ud i en hæsblæsende boksekamp i en oppustelig boksering og med overdimensionerende boksehandsker på hænderne.

Sumofodbold

Iklæd dig en sumodragt og få nogle ekstra kilo på kroppen til fodboldkampen. Når du er udstyret med denne dragt, bliver sværhedsgraden på banen højere, men desto sjovere bliver det i hvert fald også.

Pool

Oplev den ægte værtshusstemning med det traditionelle spil ”at slå søm i”, hvor man på skift forsøger at hamre sit søm ned i den store træstub. Hvem er bedst med hammeren?

Bordtennis

Gemmer du på en ond baghånd Giv hinanden kamp til stregen på vores bordtennisbord!

Human football

Kan du godt lide bordfodbold? Så er dette lige noget for dig. Prøv bordfodbold i forvokset udgave, hvor du selv er spilleren på banen.

Bungee-run

Hvor langt kan du nå med en bungee-elastik bundet om livet? Kom og prøv vores bungeerun-event.

Sumobrydning

Forsøg at skubbe din modstander ud af arenaen, begge iført sumodragter. Oplev sumobrydning som i Japan, men pas på ikke at falde – det kan være svært at komme op igen.

Arkademaskiner

Om du er til seje skydespil, hurtige bilspil eller de gode gamle klassikere, så er der helt sikkert noget for dig i blandt vores mere end 30 spillemaskiner. Prøv f.eks. Time Crisis, Daytona USA, Street Fighter og Asterix & Obelix.

Rodeotyr

Kong Guro er ikke det eneste dyr i Legelandet, her bor nemlig også den vilde rodeotyr. Kom i kontakt med din indre cowboy og udfordr tyren, imens den prøver at smide dig af. Hvor lang tid kan du blive på?

Bumberballs

Prøv de megasjove bumberballs, hvor man ifører sig en stor ”badebold” og kan tumle rundt, skubbe til hinanden og have nogle gode dyster i f.eks. fodbold.

Klatresjov

Tilkøb af klatring hos vores samarbejdspartnere i KlatreSjov.dk til en fordelagtig pris.

Eventpark Aarhus er din garanti for fede/gode/sjove arrangementer, helt 100!

Vi har indført tilfredshedsgaranti som en del af vores koncept. På den måde kan du helt sikker på at dig og dit selskab får en oplevelse der er pengene værd.

Kvinde klatrer på pæl